Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Crematie

Crematie als laatste afscheid

Crematie, het is iets dat steeds gebruikelijker wordt. Het kan zo zijn dat de overleden persoon zelf heeft aangegeven graag gecremeerd te worden. Ook kan het zo zijn dat de nabestaande dit een fijne vorm van afscheid nemen vinden. Cremeren is vaak een budgetvriendelijke manier en een intieme optie. Er kan ook gekozen worden voor cremeren, omdat de nabestaande het prettig vinden om het as te bewaren. Het as kan bijvoorbeeld worden verwerkt in een sieraad, zodat zij deze bij zich kunnen dragen. Wij doen er alles aan om de laatste wensen van de overledene en nabestaande goed in kaart te brengen.  

De voorkeur voor een passend afscheid verschilt per persoon. Sommige vinden het fijn om een graf te kunnen bezoeken en hier de overledene te kunnen herdenken. Terwijl een ander liever kiest voor een crematie, om de as uit te kunnen strooien of te bewaren in een urn. Kiest u voor een crematie als afscheid en wilt u de overledene cremeren? Dan begeleid Andante u graag in alle keuzes en zaken die geregeld moeten worden.  

Een crematie regelen met steun van Andante 

Een crematie regelen op het moment van het overlijden van een van uw dierbaren, kan een grote opgave zijn. Op zo'n moment kunt u last krijgen van allerlei soorten emoties. Dit kan direct plaatsvinden na het overlijden van uw dierbaren of later als het besef pas echt is doorgedrongen. Verder heeft u waarschijnlijk weinig tot geen ervaring met het organiseren van een crematie en de bijbehorende factoren. Andante ondersteunt u op deze momenten en vertelt u graag meer over de werkwijze.  

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden in het maken van keuzes. Wij zorgen ervoor dat u een overzicht krijgt van alle onderdelen die geregeld moeten worden. Maar ook als uitlaatklep voor uw verdriet luisteren wij graag. Het is fijn om iemand te hebben waar u uw verhaal bij kwijt kunt en een luisterend oor biedt.  

Wat zijn de mogelijkheden bij cremeren? 

Hoe werkt een crematie? Bij Andante hebben we aandacht voor afscheid. Wij garanderen met ons kleine team, een persoonlijke manier van een gepast afscheid. We luisteren naar uw eisen en wensen op het gebied van de crematie. Daarbij kan het zo zijn dat de overledene zelf misschien ook zijn of haar wensen heeft aangegeven. Door dit te combineren, organiseren wij een crematie en crematieplechtigheid waarbij iedereen op zijn eigen manier afscheid kan nemen.  

Andante kan u ondersteunen bij o.a.: 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Andante Uitvaartbegeleiding logo
Andante Uitvaartbegeleiding

Stel uw vraag

Crematie

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl