Slideshow tekst

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart
Crematie organiseren Andante
Crematie

Crematie als laatste afscheid

Crematie wordt steeds gebruikelijker. Ofwel de overleden persoon heeft zelf aangegeven graag gecremeerd te worden ofwel de nabestaanden vinden dit een fijne vorm van afscheid. Cremeren is vaak een budgetvriendelijkere en intieme optie. Ook kan er gekozen worden voor cremeren doordat de nabestaande het prettig vinden om de as bijvoorbeeld te verwerken in een sieraad zodat zij deze kunnen dragen.

De voorkeur voor een afscheid verschilt per persoon. Waar de een het fijn vindt om een graf te kunnen bezoeken en hier de overledene te kunnen herdenken. De ander kiest liever voor een crematie om de as uit te kunnen strooien of te kunnen bewaren in een urn.

Bij de keuze voor crematie als afscheid, begeleidt Andante u in alle keuzes en zaken die geregeld dienen te worden.

Een crematie regelen met steun van Andante

Een crematie regelen kan op het moment van het overlijden van een van uw dierbare een grote opgave zijn. Uw emoties spelen uiteraard op, ofwel direct ofwel later, als het besef echt is doorgedrongen. Daarbij komt dat u waarschijnlijk geen ervaring heeft met het organiseren van een crematie en de bijbehorende plechtigheden. Andante ondersteunt u op deze momenten. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden in de te maken keuzes en helpen een overzicht te krijgen van alle te regelen onderdelen. Maar ook als uitlaatklep voor uw verdriet is het fijn om iemand te hebben waar u uw verhaal bij kwijt kunt.

Bij Andante hebben wij aandacht voor afscheid. Dit betekent dat wij met ons kleine team garanderen dat wij samen met u, op een persoonlijke manier een gepast afscheid verzorgen. We luisteren naar uw wensen op gebied van de crematie. Daarbij heeft de overledene zelf misschien ook zijn of haar wensen aangegeven. Door deze te combineren organiseren wij graag een crematie en crematieplechtigheid waarbij iedereen op zijn eigen manier afscheid kan nemen.

Andante kan u ondersteunen bij o.a.:

  • Rouwkaarten
  • Condoleance
  • Het kiezen van een kist
  • Vervoer
  • Crematie(plechtigheid) locatie
  • Uitvaartkosten overzicht

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart

Stel uw vraag

Crematie

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl