Slideshow-andante-uitvaart-2 Team Andante foto Slideshow-andante-uitvaart Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland Andante-Uitvaarten-Utrecht

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Crematie en crematieplechtigheid in Gouda: een mooi afscheidCrematie organiseren Andante

Crematie en een bijhorende crematieplechtigheid verzorgt u niet alleen. Dit moment is vaak een moment van brokken in de keel en traantje hier of daar. Geheel logisch, want dit is het laatste afscheid. En precies daarom moet de crematie goed zijn. Andante begeleidt u hier in, zoveel of zo weinig als u nodig acht.

Het regelen van de crematie in Gouda doet u niet alleen

Een crematie, wat komt hier allemaal bij kijken? Heeft u misschien hulp nodig bij het organiseren van een mooi afscheid van uw dierbare in de vorm van een crematie in Gouda? Andante zet haar kennis en ervaring graag in om dit makkelijker te maken voor u.

Wanneer u te horen krijgt dat een dierbare is overleden, begint voor sommige het rouwproces direct, terwijl anderen eerst overgaan tot de praktische zaken: het regelen van de crematie en bijbehorende plechtigheden in Gouda. Andante staat hierbij voor u klaar. Of u nu door de emoties het overzicht niet meer heeft of dat u graag een praktische ondersteuning heeft voor de organisatie. Andante heeft aandacht voor afscheid.

Andante helpt en ondersteunt bij een crematie in Gouda

Crematie is een steeds vaker voorkomende keuze op het gebied van uitvaart. Een crematie houdt in dat het lichaam van de overledenen in de kist wordt verbrand. In Gouda en omgeving gebeurt dit regelmatig in het Yardenhuis Gouwestreek (IJsselhof).
De plechtigheid bij een crematie verloopt eignelijk hetzelfde als de plechtigheid bij een uitvaart waar de overledene begraven wordt. Daarna vindt de verbranding zelf plaats. Dit proces duurt gemiddeld anderhalf uur. Het is dan ook niet gebruikelijk dat de familie en kennissen bij het gehele proces aanwezig zijn.

Het moment voor de crematie zelf is het afscheidsmoment voor alle kennissen. Nadat de as een maand opgeslagen heeft gelegen in het crematorium kunt u als nabestaande ervoor kiezen de as uit te strooien in de buurt van Gouda of te bewaren in een urn.

Wat kan Andante voor u betekenen op gebied van crematie?

Kiest u als nabestaande, of heeft de overleden dierbare zelf gekozen voor crematie? Dan regelt en ondersteunt Andante u bij het volgende:

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een crematie, of misschien vragen over de formaliteiten en praktische zaken? Andante helpt u graag op dit moeilijke moment met het organiseren van het laatste afscheid in Gouda en omgeving.

U kunt altijd contact met ons opnemen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Laat uw reactie achter
Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl