Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Gouda

Afscheid nemen van uw dierbare in de regio Gouda in de vorm van een crematie

Crematie en een bijhorende crematieplechtigheid verzorgt u niet alleen. Dit moment is een emotioneel moment met een brok in de keel en tranen hier of daar. Wat geheel goed te begrijpen is, want dit is het laatste afscheid van uw dierbare. En precies daarom is het zo belangrijk dat de organisatie van de crematie goed is. Andante begeleidt u hier in, zoveel of zo weinig als u zelf nodig acht. Samen met u willen we terugkijken op een mooi en goed afscheid.

Andante Uitvaarbegeleiding staat voor u klaar bij het organiseren van een crematie in Gouda

Een crematie organiseren is vaak niet één van uw dagelijkse taken en dan rijst al snel de vraag: wat komt hier allemaal bij kijken? Voor Andante Uitvaartbegeleiding is het wel één van de dagelijkse taken, wij zetten dan ook graag onze kennis en ervaring voor u in. Wij begeleiden u tijdens het organiseren van de crematie voor uw dierbare in Gouda en bieden u de hulp waar nodig. Ieder persoon reageert anders op het overlijden van een dierbare, voor de één begint direct het rouwproces terwijl een ander eerst overgaat tot de praktische zaken, zoals het regelen van de afscheidsdienst en crematie. Ziet u het overzicht niet meer van de organisatie omdat u overmand bent door emoties of wenst u alleen een stukje praktische ondersteuning? Welke hulp of steun u ook wenst tijdens het regelen van de crematie, Andante Uitvaartbegeleiding uit de buurt van Gouda biedt het!

Andante helpt en ondersteunt bij een crematie in Gouda

Crematie is een steeds vaker voorkomende keuze op het gebied van uitvaart. Een crematie houdt in dat het lichaam van de overledenen in de kist wordt verbrand. In Gouda en omgeving gebeurt dit regelmatig in het Yardenhuis Gouwestreek (IJsselhof).
De plechtigheid bij een crematie verloopt eignelijk hetzelfde als de plechtigheid bij een uitvaart waar de overledene begraven wordt. Daarna vindt de verbranding zelf plaats. Dit proces duurt gemiddeld anderhalf uur. Het is dan ook niet gebruikelijk dat de familie en kennissen bij het gehele proces aanwezig zijn.

Het moment voor de crematie zelf is het afscheidsmoment voor alle kennissen. Nadat de as een maand opgeslagen heeft gelegen in het crematorium kunt u als nabestaande ervoor kiezen de as uit te strooien in de buurt van Gouda of te bewaren in een urn.

Wat kan Andante voor u betekenen op gebied van crematie?

Kiest u als nabestaande, of heeft de overleden dierbare zelf gekozen voor crematie? Dan regelt en ondersteunt Andante u bij het volgende:

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een crematie, of misschien vragen over de formaliteiten en praktische zaken? Andante helpt u graag op dit moeilijke moment met het organiseren van het laatste afscheid in Gouda en omgeving.

U kunt altijd contact met ons opnemen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Neem contact op

Andante Uitvaartbegeleiding logo
Andante Uitvaartbegeleiding

Stel uw vraag

Crematie | Gouda

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl