Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Overig

Rouwkaarten

Wij helpen u graag bij het opstellen van de tekst. U kunt kiezen voor een traditionele kaart. Daarbij kunt u kiezen uit een passend lettertype in een gewenste kleur. Het is mogelijk om op een traditionele kaart een foto als achtergrond te plaatsen.

Verschillende keuzes in rouwkaarten, eigen ontwerp is ook mogelijk

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een eigen ontwerp van een rouwkaart. Rouwkaarten zijn in diverse maten verkrijgbaar, zoals vierkante, rechthoekige, staand en liggend. Vaak wordt er gekozen voor een foto of bijzondere afbeelding voorop. Wij denken hierin met u mee en geven ook extra mogelijkheden aan

Andante Uitvaartbegeleiding logo
Andante Uitvaartbegeleiding

Dragers

Wellicht wilt u als familie zelf uw dierbare begeleiden op een rijdende baar. Er kan ook gedragen worden in de hand of op de schouders. Natuurlijk begeleiden wij u daarbij.

Professionele dragers inhuren voor het plaatsen van de kist op het graf

Op een begraafplaats kan de kist door familie of vrienden op het graf geplaatst worden. Wanneer u dit niet kunt of wilt kunnen professionele dragers ingehuurd worden.

Ferentes is gespecialiseerd in het leveren van professionele dragers. Het team van dragers bestaat uit studenten die hiervoor zijn opgeleid.

Dragers

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl