Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Krimpenerwaard

Crematie regelen Krimpenerwaard 

Het is niet iets waar we graag aan denken, het overlijden van een dierbaar persoon. Toch komen we er vroeg of laat allemaal voor te staan. Een leven zonder die belangrijke persoon is dan ineens de realiteit. Dat brengt veel emoties en ongeloof met zich mee. Andante uitvaartverzorging biedt professionele ondersteuning in de dagen voor en na een crematie in Krimpenerwaard. Dag en nacht staan wij als kleinschalige uitvaartonderneming voor u klaar. We helpen u om toe te werken naar een crematie die recht doet aan de overledene. Zo proberen we u troost te bieden en de eerste stap richting rouwverwerking te zetten. 

Goed afscheid nemen van een overledene 

Hoe jong of oud iemand ook is, bij een sterfgeval is het belangrijk dat alle naasten hierbij betrokken worden. Het gemis wordt hoe dan ook gevoeld, zelfs bij hele jonge kinderen. Wij staan u en uw huisgenoten bij om op een waardevolle manier afscheid te nemen van uw familielid. Door dichtbij u te zijn en toch oog te hebben voor uw persoonlijke ruimte, bieden wij u de rust die u zo nodig heeft in deze fase. De laatste dagen voor de crematie hoeft niet volledig in het teken te staan van keuzes.  

Welke keuzes zijn er bij een crematie in Krimpenerwaard? 

Voordat een crematie plaatsvindt, gaan we op meerdere momenten met u in gesprek. We doorlopen samen heel rustig de stappen die nodig zijn om tot een respectvolle crematie te komen. Denk aan het kiezen van de uitvaartkist, het rouwvervoer, maar ook de dienst die voorafgaat aan de crematie. Uw grenzen bewaken, vinden we daarbij heel belangrijk. Momenten van rust zijn nodig om het verlies tot u door te laten dringen.  

In liefde vasthouden 

Het gevoel voor de overledene verdwijnt niet zomaar. Hoewel diegene er na de crematie in Krimpenerwaard lijfelijk niet meer is, maakt uw dierbare overledene nog steeds deel uit van u uit. De rouwperiode die volgt op een uitvaart, verschilt per persoon. Nazorg door Andante kan ervoor zorgen dat u degene die u moet missen in liefde kunt vasthouden. Mogen wij u bijstaan? Neem dan contact met ons op en vertel ons hoe belangrijk de overledene voor u is. 

Neem contact op

Andante Uitvaartbegeleiding logo
Andante Uitvaartbegeleiding

Stel uw vraag

Crematie | Krimpenerwaard

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl