Team Andante foto Andante-Uitvaarten-Utrecht Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland Slideshow-andante-uitvaart-2 Slideshow-andante-uitvaart

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Team Andante

Andante is een onafhankelijke en kleine uitvaartonderneming, die op persoonlijke wijze en met respect zich in wil zetten bij het verzorgen van de uitvaart van uw dierbare.

Andante staat open voor de tradities vanuit verschillende religies, culturen en levensovertuigingen.

Corry Roest

Vele jaren heb ik bij Burgerzaken van de gemeente Oudewater gewerkt, waar ik veel contact had met de inwoners. Het regelen en zorgen staat eigenlijk altijd centraal. Niet alleen bij de gemeente en in het vrijwilligerswerk, maar ook bij het verzorgen van een afscheid. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Andante. Daarna volgde er een periode van het opdoen van ervaringen en het volgen van diverse opleidingen. Sinds 2010 ben ik mede-eigenaar van deze mooie onderneming, samen met Marjolein Lofvers. Per 1 januari 2016 is Marjolein gestopt en zet ik Andante op dezelfde manier voort als afgelopen jaren.

Ik vind het ontzettend fijn om samen met een familie een uitvaart vorm te geven en hier niet alleen de naaste familie maar ook de kinderen en kleinkinderen bij te betrekken.

Zelf heb ik op jonge leeftijd mijn vader en m’n allerbeste vriendinnetje verloren. In die tijd werden kinderen veel minder bij een uitvaart betrokken. Uit eigen ervaring weet ik dat die verwerking toch nodig is. Op een gegeven moment word je toch met jezelf geconfronteerd, ook al komt dat soms jaren later. Daarom is het zo belangrijk om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Chantal van Gijssel

Sinds oktober 2010 ben ik werkzaam bij Andante uitvaartbegeleiding.

Ik heb altijd al een grote interesse voor het vak gehad, maar ik vond mezelf nog te jong en te weinig levenservaring hebben om dit vak op een goede manier uit te kunnen oefenen.

Na het overlijden van mijn moeder in 2009 heb ik toch besloten om me meer in het uitvaartvak te gaan verdiepen. Vooral omdat ik geen goede ervaringen had met de begeleiding van deze uitvaart. Er was slechts contact bij het eerste gesprek en op de dag van de uitvaart. Dit kan op een hele andere manier en veel beter.

Doordat je dagelijks contact hebt met de nabestaanden bouw je een vertrouwde band op met de familie. Door goed te luisteren naar de verhalen en wensen, kun je er een hele persoonlijke uitvaart van maken, die goed past bij de overledene en de nabestaanden.

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl