Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Wat is het uitvoeren van thanatopraxie?

Thanatopraxie is een lichte balseming van het lichaam wat ervoor zorgt dat het proces van natuurlijke ontbinding wordt uitgesteld. De lichte balseming wordt uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide thanatopracteurs. Deze behandeling van het lichaam brengt een aantal voordelen met zich mee.

Wat zijn de voordelen van thanatopraxie?

Het belangrijkste voordeel van thanatopraxie is dat na de behandeling van het lichaam deze niet meer op een koeling opgebaard hoeft te worden. De opbaring kan hierdoor plaatsvinden in een kamertemperatuur. Daarnaast zorgt de behandeling ervoor dat het lichaam van de overledene minder blauwe verkleuringen krijgt en de normale kleur van het lichaam zal terugkomen.

Deze voordelen zorgen ervoor dat het lichaam van de overledene niet koud aanvoelt en het gemakkelijker is voor de familie om afscheid te nemen. Dit is vaak voor vele een belangrijk onderdeel binnen het rouwproces.

Waar wordt thanatopraxie uitgevoerd?

In veel gevallen kan de thanatopraxie thuis worden uitgevoerd, de overledene kan in zijn eigen omgeving blijven. U kunt er ook voor kiezen om dit te laten doen op locatie bij bijvoorbeeld HQ Thanatopraxie. Het lichaam wordt dan thuis opgehaald en na de behandeling weer thuisgebracht. Een derde mogelijkheid is dat de thanatopraxie uitgevoerd wordt bij de opbaarlocatie.

Thanatopraxie laten verzorgen door Andante Uitvaartbegeleiding

Bij Andante Uitvaartbegeleiding kunnen wij een thanatopraxie behandeling voor u laten verzorgen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes omtrent de uitvaart. Wij kunnen u vele mogelijkheden aanbieden, zodat de keuzes die uiteindelijk gemaakt worden, passen bij de wensen van de overledene en de familie.

Wilt u meer informatie over de thanatopraxie behandeling of over de andere mogelijkheden? Wanneer u contact met ons opneemt informeren wij u graag.

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl