Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Kosten

De kosten voor een uitvaart kunnen behoorlijk uiteen lopen.

De hoogte van het bedrag  is afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden, zoals de keuze van een uitvaartkist, een condoleance, het aantal genodigden of het plaatsen van advertenties.

Verder lopen de grafkosten van de begraafplaatsen behoorlijk uiteen.

Wij maken een duidelijke begroting voor u, zodat u weet wat de uitvaart ongeveer gaat kosten.

Beperkt budget

Wanneer u met een beperkt budget rekening moet houden is toch een persoonlijke uitvaart mogelijk. Wij kunnen u adviseren in het maken van voordelige keuzes.

Verzekering

Veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten in de vorm van een kapitaalverzekering of een naturaverzekering.  Men denkt al snel dat een uitvaart via de verzekeraar geregeld moet worden. Dit is zeker niet het geval.

Ook al heeft u elders een verzekering afgesloten kunt u bij Andante terecht, al willen veel verzekeraars u graag iets anders laten geloven. U bent vrij om een uitvaartondernemer te kiezen die u zelf wilt.

Bij een kapitaalverzekering krijgt u het verzekerde bedrag uitgekeerd en bij een natura-verzekering bent u voor producten en diensten verzekerd. Deze verzekering kunt u dan afkopen en zal er een bedrag worden uitgekeerd.

Wij kunnen u hierover informeren.

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl