Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

20230314-IMG_8872- aangepast
Uitvaartbegeleiding

Uitvaart als laatste eerbetoon aan uw overleden dierbare

Uitvaartbegeleiding, dit is vaak een verdrietige en emotionele gelegenheid. Bij het overlijden van uw dierbare, komen veel emoties kijken. Vaak ervaart u veel onmacht, angst en verdriet. Het kan ook zo zijn dat het verdriet later komt, want er moet actie ondernomen worden.  

Op welke manier u ook omgaat met het verlies, emotioneel of actief ondernemend Andante ondersteunt u graag. Wij helpen u verder met het regelen, organiseren en vormgeven van een mooie uitvaart van uw verloren dierbare. We doen er alles aan om een uitvaart naar wens te organiseren voor de nabestaande.  

Uitvaart regelen op persoonlijke wijze bij Andante 

Wilt u een betrouwbare uitvaartverzorger? Dan bent u bij team Andante, de uitvaartverzorger, op de juiste plek. De uitvaartbegeleiding verrichten wij op een zo persoonlijk mogelijke manier. Omdat wij een kleine organisatie zijn, houden we eenvoudig persoonlijk contact met u. Ondersteuning is op momenten als deze van grote waarde. Zo hoeft u uw verhaal niet meerdere keren te vertellen en direct contact is altijd mogelijk.  

Een tweede aspect van onze persoonlijke aanpak, is het vormgeven van de uitvaart zelf. Denk hierbij ook aan de overige aspecten zoals de rouwkaarten. Een uitvaart is een afscheid van een persoon (een individu), maar vooral het afscheid van een ouder, vriend, collega of kind. Dit laatste stadium van iemands bestaan, moet passen bij het karakter van de overledene. Het zijn de laatste wensen voor zowel de nabestaande als de overledene.  

Een uitvaart regelen voor een laatste afscheid 

Een afscheidsdienst regelen kan een zware last zijn voor de nabestaande. De emoties nemen de overhand, net nu u rationeel moet kunnen blijven denken. Er moet van alles geregeld worden rondom de uitvaart. 

Denk hierbij aan: 

  • Keuze tussen begraven of cremeren
  • Locatie voor de afscheidsdienst
  • Invulling van de condoleance
  • Rouwdrukwerk

Eigenlijk is dit het moment dat u juist even stil wilt kunnen staan bij de herinneringen aan uw dierbare. Denk hierbij aan de momenten die jullie samen hebben gedeeld. Dit is de tijd om deze momenten op te halen, te herinneren en vooral te koesteren!  

Wij willen u graag de tijd geven om ook aan de mooie dingen te kunnen denken. Daarom begeleidt en verzorgt Andante de uitvaartdienst van uw dierbare. Wij verzorgen zowel uitvaart begrafenis als uitvaart crematies. Dit doen we in een grote regio die loopt van Utrecht tot Zuid-Holland.  

Andante staat 24/7 voor u klaar middels telefonisch contact. Zo kunt u altijd en op elk moment van de dag terecht met uw vragen of voor het regelen van een mooie uitvaart. Ook voor vragen over een begrafenisonderneming en begrafenisverzekering kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen rondom uitvaartbegeleiding. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Andante Uitvaartbegeleiding logo
Andante Uitvaartbegeleiding

Stel uw vraag

Uitvaartbegeleiding

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl