Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Andante 30-04-2018-495
Oudewater

Een begrafenis regelen in Oudewater doet u met Andante

Een begrafenis regelen is iets waar de meeste mensen geen ervaring mee (willen) hebben. Bij het organiseren van een begrafenis denkt u waarschijnlijk vooral aan verdriet en emotie. Omdat dit vaak het geval is bij het organiseren van een begrafenis van uw dierbare. Andante heeft deze ervaring wel en steunt u dan ook graag op de moeilijke momenten. Wij organiseerden velen begrafenissen in Oudewater en omgeving.

Begrafenis praktisch en emotioneel verbonden door Andante

Het organiseren van een begrafenis is deels erg praktisch. Denk hierbij aan locaties, bloemstukken, rouwkaarten en meer. Maar een begrafenis in Oudewater is ook het laatste afscheid van iemand die u erg dierbaar is.

Dit moment is, hoe verdrietig ook, hét moment om nog een keer afscheid te kunnen nemen. Dit betekent dat dit moment een persoonlijk moment moet zijn. Dit moment staat in het teken van uw vriend, ouder, oom, kennis of andere dierbare. Wat waren de beste momenten die jullie deelden? Ook deze, of eigenlijk juist deze momenten verdienen een plekje in de begrafenis.

Andante organiseerde velen begrafenissen

Een begrafenis in Oudewater regelen valt onder het specialisme van Andante. Wij werken gezamenlijk met aandacht voor afscheid. Omdat dit het laatste afscheid is, moet het goed zijn. Daarom willen wij graag helpen waar kan. We kunnen het verdriet niet wegnemen, maar met onze ervaring kunnen wij het afscheid wel in goede banen leiden en zodanig veraangenamen.

Het laatste waar u op zit te wachten is stress voor een begrafenis. U bent waarschijnlijk meer bezig met het verwerken van het verlies. Waar voor de een het rouwen direct begint, komt dit voor de ander juist pas na de begrafenis.

Andante regelt graag een mooie dienst om dit definitieve moment te verlichten. Dit doen wij door:

  • Te adviseren in rouwvervoer
  • Mee te denken over gepaste muziek keuze
  • Een condoleance te organiseren
  • Mee te denken over de eventuele kerkelijke aspecten van een begrafenis

De hulp en steun van Andante inschakelen voor de begrafenis van uw dierbare? Wij zijn áltijd te bereiken: u kunt ons 24/7 bellen.

Neem contact op

Andante Uitvaartbegeleiding logo
Andante Uitvaartbegeleiding

Stel uw vraag

Begrafenis | Oudewater

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaartbegeleiding | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl