Slideshow-andante-uitvaart
Aangepast
Slideshow-andante-uitvaart-2
Overigen-Andante-Uitvaart
Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Andante 30-04-2018-495
Krimpenerwaard

Begrafenis regelen in Krimpenerwaard

Bij het overlijden van een dierbare, is het regelen van een begrafenis het laatste dat u voor de overledene kunt doen. Andante uitvaartverzorging weet hoe zwaar een overlijden kan zijn. Helder denken en de juiste beslissingen nemen, kan in deze dagen echt teveel zijn en dat is lastig. U wilt immers een uitvaart regelen die weerspiegelt hoe de overleden persoon was. Het regelen van de begrafenis kunt u met vertrouwen aan ons overlaten. Wij helpen u op een persoonlijke manier door deze moeilijke tijd heen. U krijgt alle ruimte om in uw eigen tempo na te denken over de invulling van de begrafenis.  

Keuzes maken voor een begrafenis 

Samen met u bepalen we welke uitvaartkist past bij de overledene en met welk rouwvervoer de weg naar de begraafplaats in Krimpenerwaard wordt afgelegd. We helpen u om een keuze te maken voor het opbaren thuis of in een rouwcentrum. Steeds vaker voelen nabestaanden de meerwaarde van het thuis opbaren. Het biedt u onbeperkt gelegenheid om de laatste dagen in de nabijheid van de overledene te zijn. Even bij diegene zitten, praten of aanraken wordt door veel nabestaanden als zeer waardevol ervaren. We nemen uw wensen voor het opbaren zorgvuldig met u door. 

Andante uitvaartverzorging Krimpenerwaard 

Een begrafenis is een goed moment om de gestorven dierbare te eren, anekdotes te vertellen en uw liefde voor diegene te laten zien. Een zorgvuldig geregelde begrafenis brengt iets van rust en helpt u in de rouwverwerking. Laten we samen stap voor stap toewerken naar het moment waarop u definitief afscheid moet nemen van de persoon die zo belangrijk voor u is. Tijdens de belangrijke dagen voor de uitvaart willen we voorkomen dat u zich gejaagd voelt. Er moeten wel keuzes worden gemaakt, maar in alle rust en met de volle overtuiging dat dit is wat u wilt. 

Zorg na de begrafenis 

Juist als de begrafenis in Krimpenerwaard achter de rug is, kunt u ineens worden overvallen door een immens gevoel van verdriet. Het besef dat uw dierbare echt niet meer terugkomt, begint door te dringen en dat zorgt soms voor heftige emoties. Vaak moet er ook nog het nodige geregeld worden na een overlijden. Rouwen is hard werken en dat kost u energie. Wij bieden u daarom ook nazorg in de periode na de begrafenis. Neem contact met ons op, dan begeleiden wij u respectvol op een manier die past bij uw gevoel en wensen. 

Neem contact op

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart

Stel uw vraag

Begrafenis | Krimpenerwaard

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

© Andante Uitvaart | Privacy | Cookies | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl