Slideshow tekst

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart
Andante 30-04-2018-495
Bergambacht

Andante Uitvaartbegeleiding ontzorgt u bij het regelen van een begrafenis van uw dierbare in Bergambacht

Een begrafenis regelen is iets waar de meeste mensen geen ervaring mee (willen) hebben. Op een dag krijgen we er allemaal mee te maken, het regelen van een uitvaart voor een dierbare. Het is heel begrijpelijk dat het organiseren van een begrafenis veel verdriet en emotie met zich mee brengt. Wij begrijpen als geen ander dat het fijn is als iemand u bij staat in de moeilijke tijd rondom het overlijden van een dierbare. Een uitvaartbegeleider met ervaring die ontzorgt en u ondersteunt op de moeilijke momenten. Andante Uitvaartbegeleiding heeft deze ervaring en staat voor u klaar in Bergambacht en omgeving. Wij mochten al velen begrafenissen in Bergambacht en omgeving organiseren en bieden u de helpende hand wanneer dit nodig is.

De begrafenis van uw dierbare in Bergambacht is het moment om nog een keer afscheid te kunnen nemen

Het organiseren van een begrafenis is deels erg praktisch. Denk hierbij aan locaties, bloemstukken, rouwkaarten en meer. Maar een begrafenis in Bergambacht is ook het laatste afscheid van iemand die u erg dierbaar is.

Dit moment is, hoe verdrietig ook, hét moment om nog een keer afscheid te kunnen nemen. Dit betekent dat dit moment een persoonlijk moment moet zijn. Dit moment staat in het teken van uw vriend, ouder, oom, kennis of andere dierbare. Wat waren de beste momenten die jullie deelden? Ook deze, of eigenlijk juist deze momenten verdienen een plekje in de begrafenis.

Andante is gespecialiseerd in het organiseren van begrafenissen in Bergambacht en omgeving

Een begrafenis in Bergambacht regelen valt onder het specialisme van Andante. Wij werken gezamenlijk met aandacht voor afscheid. Omdat dit het laatste afscheid is, moet het goed zijn. Daarom willen wij graag helpen waar kan. We kunnen het verdriet niet wegnemen, maar met onze ervaring kunnen wij het afscheid wel in goede banen leiden en zodanig veraangenamen.

Het laatste waar u op zit te wachten is stress voor een begrafenis. U bent waarschijnlijk meer bezig met het verwerken van het verlies. Waar voor de een het rouwen direct begint, komt dit voor de ander juist pas na de begrafenis.

Andante regelt graag een mooie dienst tijdens de begrafenis om dit definitieve moment te verlichten.

Dit doen wij door:

  • Te adviseren in rouwvervoer
  • Mee te denken over gepaste muziek keuze
  • Een condoleance te organiseren
  • Mee te denken over de eventuele kerkelijke aspecten van een begrafenis

De hulp en steun van Andante inschakelen voor de begrafenis van uw dierbare? Wij zijn áltijd te bereiken: u kunt ons 24/7 bellen.

Neem contact op

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart

Stel uw vraag

Begrafenis | Bergambacht

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl