Slideshow-andante-uitvaart-2 Team Andante foto Slideshow-andante-uitvaart Andante-Uitvaarten-Zuid-Holland Andante-Uitvaarten-Utrecht

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Uitvaart met aandacht voor het afscheid in Gouda

Uitvaart organisatie AndanteEen uitvaart regelen in de omgeving van Gouda, doet u met de begeleiding van Andante. Een uitvaart regelen kan een zware last zijn, wanneer u net heeft gehoord dat een dierbare van u is overleden.

Uitvaart regelen stap voor stap met Andante

Wanneer u Andante belt voor ondersteuning bij het organiseren van een Uitvaart kunt u het volgende verwachten. Andante overhaast niet en neemt de tijd, toch combineren we dit met korte tijdsperiodes die wij hebben om een uitvaart te verzorgen.

We beginnen met een kennismakingsgesprek met u. We bespreken uw wensen en, indien bekend, die van de overledene. We zorgen dat de aangifte van overlijden in orde is en richten ons op de uitvaart zelf. Dit kan een begrafenis of een crematie zijn, groots of intiem. U kunt rekenen op één contactpersoon, op een gedegen netwerk voor de benodigde diensten in Gouda en omgeving en op een persoonlijke benadering vanuit onze medewerksters.

Uitvaartverzorging Gouda: emoties

Uitvaartverzorging is het regelen van een mooi en passend afscheid van uw overleden dierbare. Dit kan een ouder, broer, zus, vriend, vriendin zijn. Vaak komen er veel emoties los nadat u heeft gehoord dat uw dierbare is overleden. Dit verlies is vaker onverwacht dan dat dit te voorspellen is waardoor de schok vaak nog groter is.

Op dit moment is het fijn terug te kunnen vallen op mensen met ervaring én persoonlijke aandacht. Iemand die weet wat nu de vervolg stappen zijn voor de uitvaart én iemand waar u uw verhaal kwijt kan. Om u op dit moment te kunnen ondersteunen, biedt Andante u uitvaartverzorging in Gouda en omgeving aan. Wij ondersteunen graag bij het regelen van een uitvaart die past bij uw dierbare en zijn of haar karakter. Maar ook een uitvaart die alle kennissen, vrienden en familie de mogelijkheid biedt op een eigen wijze afscheid te laten nemen.

Een uitvaart regelen: de praktische onderdelen in Gouda

Een uitvaart regelen is niet alleen een op emotioneel gebied een lastig parket, ook op praktisch gebied kan dit een aardige opdracht zijn. Bij Andante weten wij welke zaken er geregeld dienen te worden voor een mooie uitvaart, in de regio van Gouda. Er zijn enkele zaken essentieel, zo moeten er keuzes worden gemaakt op het gebied van:

  • Bloemstukken
  • Locaties voor het afscheid
  • De invulling van condoleance
  • De rouwauto en rouwstoet
  • Kleur en stijl van de kist
  • En meer zaken

Bij onder andere deze keuzes voor de uitvaart begeleiden wij u graag. Juist op een deze momenten is het fijn om iemand te hebben met kennis van zaken. Andante verzorgt al jaar uitvaarten met verschillenden wensen van de overledene en dierbare.

Heeft u graag begeleiding bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare in de buurt van Gouda? Bel dan met Andante 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo kunt u ons altijd direct bereiken.

Wij hebben aandacht voor uw afscheid.

Laat uw reactie achter
Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl