Slideshow tekst

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart
Uitvaart organisatie Andante
Uitvaart

Uitvaart als laatste eerbetoon aan uw overleden dierbare

Uitvaartverzorging is vaak een verdrietige en emotionele gelegenheid. Bij het overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. In eerste instantie misschien wel veel emotie: onmacht, angst maar waarschijnlijk het meeste nog: verdriet. Maar het kan ook zijn dat dit later komt, en dat u over gaat op het rationele, en juist direct over gaat tot actie.

Op welke manier u ook omgaat met het verlies: emotioneel of actie-ondernemend, Andante ondersteunt u graag met het regelen, organiseren en vormgeven van een mooie uitvaart voor uw verloren dierbare.

Uitvaart regelen op persoonlijke wijze bij Andante

Uitvaartverzorging doen wij op een zo persoonlijk mogelijke manier. Omdat wij een kleine organisatie zijn, houden wij eenvoudig persoonlijk contact met u. Dit is op momenten als deze, van grote waarde. Zo hoeft u uw verhaal niet meerdere malen te vertellen en is direct contact mogelijk.

Een tweede aspect van onze persoonlijke aanpak is het persoonlijk vormgeven van de uitvaart zelf. Een uitvaart is een afscheid van een persoon, een individu, maar vooral van een ouder, vriend, collega en kind. Ook dit laatste stadium van iemands bestaan moet passen bij iemands karakter en zijn.

Een uitvaart regelen voor een laatste afscheid

Een uitvaart regelen kan een zware last zijn voor de nabestaande van een overledene. Op emotioneel gebied belast het u omdat u rationeel moet kunnen denken en een aantal dingen moet regelen:

  • Keuze tussen begraven of cremeren
  • Locatie voor de afscheidsdienst
  • Invulling van de condoleance
  • Rouwdrukwerk
  • En anderen zaken

Echter is dit het moment dat u juist even stil wilt kunnen staan bij het leven dat uw dierbare heeft gehad en de momenten die jullie hebben gedeeld! Dit is het moment om deze momenten op te halen, te herinneren en vooral te koesteren!

Om u deze tijd te geven, om ook aan de mooie dingen te kunnen denken die u heeft meegemaakt met elkaar, begeleiden en verzorgen wij bij Andante de uitvaart van uw dierbare. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies. Dit doen we in een grote regio: van Utrecht tot en met Zuid-Holland.

U kunt Andante 24/7 bellen! Zo kunt u altijd, op elk moment van de dag terecht met uw vragen en het regelen van een mooie en fijne uitvaart. Neem nu contact op met Andante.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart

Stel uw vraag

Uitvaart

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl