Slideshow tekst

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart
Andante 30-04-2018-495
Begrafenis

Een begrafenis regelen doen we samen

Begrafenis betekenis: is het laatste afscheid dat u neemt van iemand die u dierbaar is. Het verlies van een vriend, familielid of kennis is vaak een erg emotioneel moment. Bij overlijden komt veel verdriet en vaak ook ongeloof kijken.  

Bij Andante begrijpen we als geen ander dat dit voor alle betrokkenen een lastige situatie is. De ene is erg verdrietig en de ander probeert zich vooral te richten op het positieve. Denk hierbij aan het herinneren van de leuke momenten, die hij of zij deelde met de overledene. Een begrafenis regelen is vaak één van de laatste dingen waar mensen zich op kunnen focussen. Sterker nog, wie moet de begrafenis regelen? Geen zorgen, team Andante helpt u graag verder met het organiseren van de begrafenis van uw dierbare. 

Begrafenis als herinnering aan het mooie leven van uw dierbare 

Een begrafenis is een emotionele gelegenheid, maar ook de dag om stil te staan bij alle mooie herinneringen. Denk hierbij aan momenten die jullie samen hebben gedeeld zoals: vakanties, mooie avonden en het delen van dezelfde slechte humor. Ook deze herinneringen nemen we mee in onze werkwijze, bij het organiseren van een passende begrafenis.  

Een begrafenis moet alle familie, vrienden en kennissen de kans geven om op hun eigen manier afscheid te nemen. Door deze reden moet de begrafenis passen bij de persoonlijkheid van uw dierbare en bij alle andere mensen die graag voor het laatst afscheid komen nemen. Andante heeft veel keuzes rondom een uitvaart en we denken graag met u mee.  

Begrafenis organiseren met aandacht en een praktisch oogpunt 

Begrafenis regelen: Andante heeft aandacht voor afscheid en de laatste wensen

Bent u een dierbare verloren? Ons kleine team biedt u graag alle persoonlijke hulp die u op dat moment nodig heeft. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van alle praktische onderdelen van een begrafenis.  

Denk hierbij aan onderdelen zoals:  

Deze onderdelen combineren wij met het persoonlijke aspect van een begrafenis. Er moet een locatie geregeld worden waar alle gasten terecht kunnen en het moet tegelijkertijd een plek zijn waar uw dierbare zich prettig had gevoeld. Andere persoonlijke onderdelen van de begrafenis zijn het uitkiezen van de kleding of de bloemen. U zult ongeacht een hoop vragen hebben. Denk hierbij aan vragen zoals: 'Na hoeveel dagen moet de begrafenis plaatsvinden?'. 

Wilt u graag de praktische zaken van een begrafenis regelen, met persoonlijke en aandachtige benadering? Neem dan gerust contact op. Ook voor vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart

Stel uw vraag

Begrafenis

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl