Slideshow tekst

Andante is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft in welk tempo een muziekstuk gespeeld moet worden. Letterlijk betekent het rustig gaand.

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart
Andante 30-04-2018-495
Begrafenis

Een begrafenis regelen doen we samen

Een begrafenis is het laatste afscheid van iemand die u dierbaar is. Het verlies van een vriend, familielid of kennis is vaak een van de meest emotionele momenten. Bij overlijden komt veel verdriet en vaak ook ongeloof bij kijken.

Bij Andante begrijpen wij dat dit moment voor iedereen, voor alle nabestaande, erg lastig is. Terwijl de een erg verdrietig is, probeert een ander vooral de leuke momenten te herinneren die hij of zij deelde met de overledene. Een begrafenis regelen is dan het laatste waar mensen zich op kunnen focussen.

Daarom helpt Andante met het organiseren van de begrafenis van uw dierbare.

Begrafenis als herinnering aan het mooie leven van uw dierbare

Hoewel een begrafenis een emotionele gelegenheid is, is dit ook een dag om stil te staan bij alle mooie en leuke dingen die jullie hebben gedeeld! Vakanties, mooie avonden en het delen van slechte humor? Ook dit nemen wij mee bij het organiseren van een passende begrafenis.

Een begrafenis moet alle kennissen, vrienden en familie de kans geven om op hun eigen manier afscheid te nemen. Dit is dan ook waarom een begrafenis moet passen bij de persoonlijkheid van uw dierbare maar ook bij alle mensen die graag voor het laatst afscheid komen nemen.

Begrafenis organiseren met aandacht en een praktisch oogpunt

Begrafenis regelen: Andante heeft aandacht voor afscheid

Ons kleine team biedt u alle persoonlijke hulp die u nodig heeft. Wij hebben ervaring in het organiseren van alle praktische onderdelen van een begrafenis.

  • Locatie voor de plechtigheid
  • Rouwkaarten
  • Rouwboeket
  • Gastenlijst
  • Kist
  • Etc.

Dit combineren wij met het, zeker aanwezige, persoonlijke aspect van een begrafenis. Er moet niet alleen een locatie geregeld worden waar alle gasten terecht kunnen. Er moet ook een locatie gevonden worden waar uw dierbare zich prettig had gevoeld. Andere bijzonder persoonlijke onderdelen van de begrafenis zijn het kiezen van de kleding of de bloemen.

Voor het regelen van de praktische zaken van een begrafenis met een persoonlijke en aandachtige benadering belt u 24/7 met Andante.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Andante Uitvaart logo
Andante Uitvaart

Stel uw vraag

Begrafenis

Aandacht is tijd Aandacht neemt de tijd Ze jaagt niet op Ze overhaast niet

Copyright © Andante Uitvaart , Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl